Kıymetli Hatem hocam Rabbim sizi benimle tanıştıran ve bizî sizlere emanet eden ulvi hocalarımdan sonsuz razı olsun Hatem hocam dünyada eşi benzeri olmayan çok değerli mücevher gibîdir son yedi yıldır yaşamış olmak için yaşıyordum herşey bana ölüm geliyordu çoğu zamanlar ölmek istiyordum vesveselerim rahatsızlıklarım hayattan çekilmem bir sürü şeyîn içerisindeydim bir keresinde kendini âlim zanneden kendini hoca gibi âlim gîbi gösteren bir insandan yardım almaya kalktım ve sonuç dahada hüsran ve hayatıma giren başımın tacı gözümün nuru Hatem hocamızla tanıştım inanın sesini duymak bile rahatlatıyor maşallah bende Cinli büyüler ve musallatları bulup temizledi ve ruhaniyete bıraktığı izleride kaldırdı maşallah ilmine bendeni değişikliği çevremde herkes farketti ilmine ve kendilerine maşallah böyle bir ilim böyle bir sevgi görülmemiştir bunları hiçbir karşılık beklemeden yaptı kıymetli zamanını harcadı size olan sevgimi ve teşekkürlerim dünyayada bu yazdığım cümlelere de sığmaz yaptığım dualar az kalır sayısız bakımları oldu her sıkıntıma Rabb'imin izniyle derman oldu başımın tacısınız hocam Rabbim sonsuz razı olsun kıymetli ellerinizden öpüyorum inşallah ölmedende gelip yüzünüze baka baka ellerinizi öperim maşallah hocam maşallah Rabbim ilminize ilim katsın Rabbim beni sizden ayırmasın âmin